כדורי גבינה: לטחון יחד במעבד מזון את הגבינות עם פירורי הלחם, הקמח, אבקת הסודה והביצים. להוסיף באופן ידני את הפטרוזיליה, הבצל והשום ולשמור בקירור.
לקלות את הפלפלים בתנור עם מעט שמן זית, לקרר, לקלף ולחתוך לרצועות.
לגלען את הזיתים ולפרוס את הבצל לרצועות דקות.
לחתוך את החסה ולשים בקערת הגשה, לסדר מעל את הפלפלים, הבצל והזיתים.
לחמם שמן לטיגון עמוק ובעזרת שתי כפיות טבולות במים ליצור כדורים קטנים. לטגן עד הזהבה ולהספיג בנייר סופג.
להגשה עממית להניח על הסלט ולהגיש עם הרוטב.
להגשה מוקפדת בתוך רינג בקוטר 8-6 ס"מ מניחים עלי חסה, מעליהם מסדרים את הפלפלים, הבצלים והזיתים ודוחסים מעט בידיים.
שחררי בזהירות את הרינג ומניחים מעליו 4-3 כדורי גבינה.
מקשטים בעלי מיקרו.
רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי