מפזרים מלח ופלפל על כל פילה משני הצדדים ומקמחים את הדגים קלות. מסירים את יתר הקמח. טובלים בבצק ומטגנים בשמן עמוק מחומם ל 160 מעלות 5 עד 7 דקות, לפי עובי פרוסת הדג, עד שנוצר צבע זהוב משני הצדדים. מגישים עם פירה אפונה ורוטב טרטר.
אופן הכנת קרם הטרטר:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לרוטב חלק.
אופן הכנת הפירה:
טוחנים את כל החומרים במעבד מזון לרוטב חלק.
מגישים את הדגים עם הפירה ורוטב הטרטר.
רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי
רק 80 ₪ לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..