>
יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך



נשים

דף הבית » נשים » טעים להכיר


קוקטיילים מן הצומח


23/12/2014
מאת: מערכת מורשת
מתכוני קוקטיילים אקזוטיים ומקוריים שרקחו המיקסולוגים של האימפריאל בר עם אלפרו


alpro eggnogg
Alpro Hazelnut Eggnogg  - 2.5L recipe
קוקטייל  קרמי-שמנתי, שמקורו באיים הקריביים
120 מל טקילה דון חוליו אנייחו
150 מל שרי פאלו קורטאדו
720 מל אלפרו אגוזי לוז
6 ביצים
500 מל שמנת מתוקה 38%
ההכנה: ליצוק את כל המרכיבים למיכל, ולערבב עם בלנדר-מוט.
להגשה - לפזר  מעל  אגוזי לוז כתושים ומלח הימלאיה ורוד. 
ויגן קילר
Alpro Vegankiller
האננס הטרי  ביחד עם הרום וקרם הקוקוס המצומצם מעניקים לקוקטייל טעם אקזוטי
50 מל רום לבן
30 מל מיץ אננס סחוט טרי
30 מל מיץ ליים סחוט טרי
30 מל סירופ אלפרו קוקוס מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*
דש בנדיקטין
להוסיף את המרכיבים לשייקר, להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן לכוס גבוהה על קרח כתוש.
הגש עם פרח נענע
הנזל וגרטל
Hansel & Gretel
משקה בהשראת היער המכושף של עמי ותמי. נמוך באלכוהול ועם טעם של פירות יער
30 מל ג'ין מושרה בתה יער
15 מל סירופ מולאסס וג'ינג'ר ברד*
15 מל סירופ אלפרו קוקוס מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*
50 מל מיץ אננס טרי
דש טיפוט ביטרס
ההכנה- להוסיף את המרכיבים לשייקר, להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן סינון כפול לכוס תה ללא קרח.
רייס מסאלה
Rice Masala Fizz

משקה אוריינטלי בהשראת קינוחי חלב ואורז, בתוספת תיבול אקזוטי
45 מל אולד טום ג'ין
15 מל מיץ ליים סחוט
15 מל מיץ לימון סחוט
30 מל סירופ אלפרו אורז מצומצם (1:1 אלפרו/ סוכר + תבלינים: תערובת מסאלה, כוכב אניס)
20 מל שמנת 38%
20 מל חלבון ביצה
2 עלי נענע
 
אלברו
the Albro
משקה וודו, מורכב ומעט מריר, המשלב אלפרו שקדים, חזק, עם השפעות מאזור טרינידד
20 מל אנגוס טורה ביטרס
40 רום ג'מייקני אפלטון VX
30 מיץ ליים סחוט
30 מל מל סירופ אלפרו שקדים מצומצם (1:1 אלפרו/סוכר)*
ההכנה: להוסיף מרכיבים לשייקר, להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן סינון כפול לכוס coupe קטנה ללא קרח.
רימונים ושקדים
קוקטייל רימונים ושקדים:
50 מל רום לבן
30 מל מיץ רימונים סחוט טרי
30 מל מיץ תפוחי גרני סמית׳ סחוט טרי
15 מל סירופ דבש או סילאן*
15 מל סירופ אלפרו שקדים*
ההכנה: להוסיף מרכיבים לשייקר, להוסיף קרח ולנער חזק. לסנן לכוס גבוהה על קרח גרוס.
סירופ אלפרו קוקוס/שקדים: להוסיף לסיר בינוני ליטר אחד של אלפרו קוקוס/שקדים ולהביא לרתיחה. להנמיך ללהבה קטנה ולתת להצטמצם בערך 15-20 דק׳.
להוסיף 1 קילו סוכר ולערבב היטב. להגביר ללהבה בינונית ולבשל עד סמיכות כ-10 דק׳.
סירופ דבש או סילאן: לבשל על אש בינונית בסיר בינוני דבש אורגני ומים מסוננים ביחס של 1:3 לטובת הדבש עד איחוד הרכיבים ללא הרתחה.
סירופ ג׳ינג׳ר ברד: להוסיף לסיר בינוני 10 גרם ג׳ינג׳ר טרי קצוץ
5 גרם אגוז מוסקט טחון
15 גרם קינמון טחון
2.5 גרם פלפל אנגלי טחון.
לקלות בקלייה יבשה את התבלינים על אש נמוכה בערך 3 דק תוך כדי ערבוב, להוסיף 1 ליטר מים, 500 גרם סוכר ו500 מל' של גולדן מולאסס. באימפריאל בר משתמשים בברנד Lyle's golden syrup  שאפשר למצוא במכולת הסינית בשוק. לבשל עד שהסוכר נמס והמרכיבים התאחדו בערך 5 דק׳. להוריד מהאש ולסנן דרך מסננת דקה לכלי אטום ונקי. מחזיק עד שבועיים במקרר.
צילום: אסף אמברם
 
כתוב תגובה
הנך מוזמן להגיב על קוקטיילים מן הצומח
*שם:
  דוא''ל:
*כותרת:
*תוכן:

אימות תווים:
 

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines