>
יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך



נשים

דף הבית » נשים » טעים להכיר


פורל מבושל לחורף


20/11/2014
מאת: מערכת מורשת
הטמפרטורות יורדות והתיאבון עולה. המתכון שיחמם לכם את החורף!


פורל מבושל
חוות דגי הדן מציגה מתכון פורל לימים קרירים במיוחד.
שף:יניב פרטוש
 
חריימה של פורל

מתכון ל- 4 סועדים.
מצרכים:
3 דגי פורל שלמים גדולים.
1 ראש שום קלוף ופרוס לפרוסות
3 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פלפל צ'ילי גרוס יבש
1 פלפל ירוק חריף פרוס לעיגולים    
1 גמבה פרוסה לרצועות
1 לימון פרוס לפרוסות עם הקליפה
כפית גדושה כמון
1/2 צרור כוסברה טרייה
מלח לפי הטעם
מיץ מחצי לימון קטן
1/2 כוס שמן
 
אופן ההכנה:
מסירים ראש וזנב מהדג ולחלק ל 3 נתחים. מטגנים את פרוסות השום, מוסיפים את הפלפל הירוק והגמבה וממשיכים לטגן כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפפריקה, הצ'ילי והכמון ומטגנים כדקה נוספת. מוסיפים את פרוסות הלימון, מיץ הלימון וכוס מים ומבשלים רבע שעה לפחות בסיר מכוסה. מתבלים במלח, טועמים ומשפרים טעם. מכניסים את הדגים לסיר ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה. מוסיפים את הכוסברה ומורידים מהאש.
מגזין האוכל היקרתי בופה
 
כתוב תגובה
הנך מוזמן להגיב על פורל מבושל לחורף
*שם:
  דוא''ל:
*כותרת:
*תוכן:

אימות תווים:
 

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines