>
יהדות
הפוך לדף הבית
יהדות מידע יהודי חדשות דעות משפחה תרבות אוכל נשים חינוך



נשים

דף הבית » נשים » הכותבות שלנו


רותי ליבמן


02/03/2014
ישנן משוואות פשוטות בחיים: אירוע פלוס אוכל חלבי שווה קייטרינג ``טעימה של עונג`` בבעלותה של רותי ליבמן


רותי ליבמן היא האישה שהיית רוצה שתבשל ותאפה לך. לא רק בגלל הרזומה, העושר, הטעמים והנסיון בהכנת מוצרים מושלמים. היא מסוג הנשים הנכון לזה. את רוצה את היד שלה באוכל שאת אוכלת ומאכילה את אורחייך בשמחות, אירועים ואפילו במשלוח מנות.
רותי אומרת שלמטבח נמשכים מגיל קטן. היא תמיד קרקרה שם, מבשלת ואופה, ועם הזמן החליטה לעשות זאת מקצועית. היא הלכה ללמוד ב"דן גורמה" בתל אביב והפכה את המטבח שלה לסופר-מקצועי. רותי בעלת קייטרינג חלבי בשם "טעימה של עונג" וקונדיטורית. היא משלבת בין השניים עד שאת לא יכולה לעמוד מנגד.
 
מה מציע הקייטרינג?
כל מה שהולך עם חלבי: פסטות, לזניות, פשטידות, לחמים, סלטים מיוחדים, גבינות. הכל לפי דרישת הלקוח וטעמיו. אנחנו עורכים בריתות, שבע ברכות, מפגשים, אירועי בוקר וערב, כנסים וכל אירוח, אפילו פשוט. אנשים מגיעים, בינינו, בעיקר בשביל לאכול.
והקונדיטוריה?
זה הדובדבן שבקצפת. החל מפטיפורים מדויקים ומפתים (זהירות!) ועד עוגות יוקרה. זה המון עבודה, אבל אני נהנית מזה בטירוף ואנשים מרוצים ולא מפסיקים להזמין עוד.
מה זאת אומרת הרבה עבודה?
יש את שלב התכנון, מה אני רוצה לעשות ואיך להכין. אחר כך יוצאים למסע קניות בחנויות מיוחדות למוצרי אפיה. ההכנה עצמה, אריזה. לחשוב עד הפרטים הקטנים.

איך זה מסתדר לך עם הבית והמשפחה?
יש לי שני בנים. כשהם חוזרים בארבע אחרי הצהריים אני מתפנה אליהם ולא עובדת בכלל. ככה שיש לי את הבוקר והערב. מידי פעם כשאני אופה למשפחה, זה יחד עם הילדים. הם מלקקים את הקערות. דניאל מת על המטבח אז אנחנו עושים ביחד עוגיות. הם לומדים את רזי המקצוע בדרך שלהם... וחוצמיזה, המשפחה תמיד נהנית להגיע, לטעום ואז לאכול עד הפירור האחרון.
מה הצעדים הבאים בתחום?
להתקדם ולפתוח עסק עם משלוחים לכל הריכוזים הדתיים.
מה החלום להמשך?
בהמשך אני רוצה להקים רשת קונדיטוריות כשרות בפריסה ארצית. אני אבנה את המתכונים, קינוחים יחודיים, עוגות לאירועים שיאפיינו וימתגו את הרשת שלי.
רותי ליבמן - בעלת קייטרינג חלבי בשם "טעימה של עונג" וקונדיטורית.
ובנתיים?
בנתיים אני מכינה אוכל ואופה עבור לקוחות שבדרך כלל חוזרים שוב, כי היה להם טעים וכיף. אנחנו עורכים ימי צילום רגע לפני הזלילה ומנסים לשפר, להתמקצע וללמוד כל הזמן.
מה עושים בימי הולדת?
אופים עוגות. בהחלט. ביום הולדת שלי אני מצפה שבעלי יאפה לי...
טיפ מקצועי
אפשר לשדרג כל עוגה פשוטה עם עיצוב קליל עם חותכנים מתאימים או זילוף של קרם מעניין.
 
רשימת התגובות  
לקוחה ותיקה של רותי - , 04/03/2014
רותי, עלי והצליחי!!
בהצלחה - , 02/03/2014
מי שהזמין אירוע אצל רותי כבר יודע שהאוכל מגיע בכמיות נדיבות והכל מושקע עד הפרטים הקטנים האחרון.
תתחדשי על המדור! - , 02/03/2014
אני כבר מחכה לכתבות!
כתוב תגובה
הנך מוזמן להגיב על רותי ליבמן
*שם:
  דוא''ל:
*כותרת:
*תוכן:

אימות תווים:
 

פורטל מורשת
דף הבית
אודות
צור קשר
הוסף למועדפים
הפוך לדף הבית
רישום חברים
מפת האתר
ראשי
שאל את הרב
שיעורי תורה
לימוד יומי
לוח שנה עברי
זמני היום
זמני כניסת ויציאת השבת
רפואה שלמה - רשימת חולים לתפילה
פורומים
שידוכים
תיירות
שמחות
אינדקס
ערוצי תוכן
יהדות
מידע יהודי
חדשות
דעות
משפחה
תרבות
אוכל
קניות
כלים
פרסמו אצלנו
במה ציבורית
המייל האדום
בניית אתרים
סינון אתרים
RSS
דרושים
תיק תק – פיתוח אתרים לביה"ס
לוח שנה עברי
זמני היום וזמני כניסת ויציאת השבת
מגשר גירושין
אינדקס אתרי יהדות
אינדקס אתרי חינוך
בית מדרש | מידע יהודי | פרשת השבוע | מאגר השיעורים | לוח שנה עברי | אנציקלופדיית יהדות | חדשות | תרבות | אוכל | קניות | אינדקס אתרים | רפו"ש | שו"ת | פורומים | שידוכים | שמחות | תיירות | במה ציבורית | בניית אתרים | סינון אתרים | דף הבית | הוסף למועדפים | אודות | צרו קשר | RSS | פרסמו אצלינו | דרושים
© כל הזכויות שמורות ל SafeLines